Sjukdomar

Svininfluensan??

Familjen har legat sjuka under omgångar med feber och förkylda. Tror dock inte att vi haft svininfluensan utan vanlig influensa. Symtomen har inte stämt med svininfluensa symtomen. Nu börjar vi bli friska igen. Jag och Agnes är fortfarande lite snuviga men på bättringsvägen.

Renovering

Nu har vi bestämt oss för att renovera gillestugan. Vi ska börja med att måla taket. Sedan blir det mer renovering av väggarna efter jul. Blir mycket jobb eftersom det ska tas bort panel och jag har tänkt dra rör i väggarna för högtalarkablar och tv-kablar. Kommer väl så småning om att sättas en platt-tv på väggen även om det är flera år bort.
Sedan ska det bli lekrum för Agnes och framtida syskon. Ska väl bli en myshörna med tv, bord för att rita och leka på och lite annat för de små.

Jul

Nu har vi bestämt det mesta inför julhelgen. Vi åker till Umeå innan jul ett par dagar. Sedan blir det julfirande här hemma. Får se om det blir en första jul hemma hos oss eller om det blir hemma hos svärföräldrarna. Vi har i alla fall bestämt att vi ska ha julgran hemma. Så det blir till att köpa julgransfot, julpynt och liknande. Ska bli kul. Får köpa minimalt nu och köpa på rean efter jul. Gäller bara att köpa plastsaker med tanke på katt och dotter.

Nattpass

Sitter och jobbar natt på ledningscentralen. Utbildningen går jättebra och det är riktigt roligt.

Pga nattens sena timme så kommer jag inte på något mer och skriva och kan inte lägga upp några bilder eftersom jag är på jobbet. Tills nästa gång.


Nya bilder

Full fart

Det har varit full fart den senaste veckan. Först var vi i Umeå och hälsade på farmor Elisabeth. Vi hann även träffa gamelmormor Margaretha, gamelmoster Marina, gamelmoster Eva och gamelmorfar Eskil i Laxbacken på söndagen. Det var farsdags firande. På eftermiddagen åkte vi till Leos Lekland utanför Umeå med Johan, Camilla, Axel och Olle. Det var en eftermiddag i fartens tecken. Ageshade hur roligt som helst. Får bli en tur till Drakborgen här i Sundsvall någon dag.

Resa

Nu har vi bokat utlandssemester. I slutet på februari åker hela familjen till Vietnam i tre veckor. Ska bli hur skönt som helst. Tre veckor med sol, bad och upplevelser.

Besök

Idag kom farfar Bjarne, Grethel och farbror Alexander och hälsade på. De kom direkt från Arlanda efter att ha varit i Thiland och firat Grethels 50-års dag. De verkar ha haft det mycket bra.

Bilder


Agnes älskar att åka rutchkana


Agnes och mamma cyklar.


Agnes i bollhavet.


Agnes älskade sitt nya Barbapapahus och böcker hon fick i tidig 1½ års present av mormor, moster Sara, morbror Tomas och kusin Astrid. Och ja, Agnes fick den i TIDIG 1½ års present.

Tills nästa gång, simma lugnt och njut av den nykommna snön.


Svininfluensan

Sjukdom 

Just nu är jag krasslig, trodde i måndags att jag kanske drabbats av svininfuensan men nu tror jag att det bara är en vanlig förkylning. Jag hade lite feber i måndags men nu är jag bara rejält förkyld. Sitter ända upp i bihålorna.

Utbildning

Nu har jag börjat min praktiska del autbildningen. Jag har gjort två pass inne på ledningscentralen. Det har gått riktigt bra och det är faktiskt roigt. Kul att ha koll på hela länet och inte bara vad som händer i Sundsvall.

Agnes

Agnes trivs på dagis och har klarat sig från sjukdom hittills. Får hoppas hn klarar sig i framtiden också. Det är ju tydligen småbarn som svininfluensan verkar farligast för.

Agnes har upptäckt hur roligt barnprogram på TV kan vara. På mornarna är Teletubies favoriten. Kan faktiskt vara ganska skönt att sätta henne med nappflaskan framför TV:n så man får lite tid att göra sig i ordning.

Till helg ska vi åka och hälsa på farmor Elisabeth i Umeå. Ska bli roligt.

Nä, nu är det dax att göra middag. Tills nästa gång.

RSS 2.0