Full fart

Länge sedan sist

Var nästan en månad sedan jag skrev på bloggen sist. Finns flera skäl. Dels har jag jobbat mycket. Dels har det farit full fart här hemma med trädgården. 18 kubik matjord har körts ut runt huset där det ska bli ny gräsmatta. Sedan har jag varit nästan en hel vecka i Norrköping och dömt TV-pucken. Hoppas jag får mer tid över nu att skriva lite och lägga in bilder på bloggen.

Dagis

Nu har Agnes gått på dagis några veckor. Det går hur bra som helst. Är sällan några problem att lämna henne på morgonen och hon är alltid glad när man kommer på eftermiddagen. Ibland vill hon nästan inte följa med hem. Hon verkar ha roligt på dagis och man märker att hon lärt sig en hel del. Hon har blivit väldigt duktig på att hjälpa till med att klä på och av sig ytterkläderna. Pdagis jobbar dom mycket med att hjälpa barnen att klara saker själva. Det märks. Agnes är otroligt duktig på att äta själv också. Drickr ur små glas gör hon också väldigt bra. På dagis har hon snappat upp hur bilar låter så nu är det motorljud som gäller. Men hon har fattat att det bara är vissa saker som låter så. Bilar, motorcyklar, gräsklippare och liknande.

Trädgården

Nu är all matjord utkörd och det mesta är vältrat. Nu ska jag låna en frömaskin och en vält så jag kan så gräsmatta på framsidan och ena kortsidan. Kortsidan vid garaget ska få sätta sig under vintern så sår jag det till våren. Det ska ändå sås en annan typ av gräs på den sidan. Efterom det är så mycket skugga på den sidan har vi köpt ett speciellt gräs som ska klara skugga bra.

Jobbet

Fick besked i förra veckan att jag ska få gå utbildning till radiooperatör. Så med start vecka 43 ska jag gå en tolv veckor lång utbildning till LKC-operatör. Sedan ska jag ingå i LKC-poolen och jobba ungefär en gång i veckan på LKC. Sedn kan man jobba där mer vi behov och man får jobba fyra veckor på sommaren, under semesterperioderna, inne på LKC. Ska bli grymt kul eftersom jag funderat i flera år på att jobba på LKC. Nu kan man kombinera det med att jobba kvar ute. Så det känns bra.

Hockey

Det gick riktigt bra på TV-pucken även om jag inte blev en av de fyra huvuddomare som fick döma slutspelet. Fick med mig riktigt bra saker att jobba vidare med och fick positiv feedback på saker jag tror är viktiga när man ska döma seniorhockey. Nu börjar serierna komma igång och det ska bli kul att få visa att jag ska ha en plats i ettan nästa år. Hoppas bara jag får lite matcher i ettan och J20 så jag får visa att jag klarar av det.

Bilder

Många vill säkert se lite nya bilder på Agnes så här kommer några av de nyaste bilderna jag har.


Agnes äter äpple tillsammans med Siri, en babysångskompis, och henne mamma.


Agnes på stan. Hon var fascinerad av drakarna.


Agnes busar på baksidan vid sin pool som hon fick i ettårspresent.

Nu skajag fortsätta umgås med farmor Elisabeth som är på besök. Hoppas det inte dröjer allt för länge innan jag skriver igen och lägger upp nya bilder.


RSS 2.0