London, renovering och semesterresor

Arvidsjaur

Sommaren bjöd på en semestertripp till Arvidsjaur och farfar, farbror och faster. Blev fyra dagar med si sådär väder men trevligt sällskap.

Vi hann med båttur och fiske i stugan, badhuset, bus på tomten och goda middagar.


Farfars stuga


Farfar och Agnes åker båt


Agnes åker båt med farfar.


Lek på tomten med faster Gabriella och pappa.


Agnes och farfar busar

London

Jag och Marie fick en härlig långweekend i London då vi besökte en barndomskamrat till Marie som jobbar där. Shopping, sevärdheter, besök på en riktig engelsk pub och en 30-årsfest blev skörden.

Fick mig en snygg skjorta, ett par skor och en kortärmad tröja. Marie fick ett par Crocs och en kofta. Vi besökte de stora sevärdheterna som Big Ben, Buckingham Palace, parlamentet och London Eye.



En tur på två av stadens marknader hann vi också med. Dels en central matmarknad och sedan den stora marknaden i Camden.

Lördagen avslutades med en trevlig 30-årsfest. En massa av Maries kompis jobbarkompisar så blev en massa engelska under kvällen. Först åt vi tapas på en restaurang och sedan gick vi på en bluesbar. Mycket trevligt.

Agnes hos mormor och morfar

Agnes fick vara hemma i Sverige hos mormor och morfar. De hade haft hur roligt som helst med massa besök hos korna på Nordvik och bus på stranden och i havet.


Bad i Skullersta


Regnigt i Skullersta.

Renovering

Semester innebär arbete här hemma. Just nu renoveras sovrummet. De inbyggda garderoberna är utslitna och förberedelserna för omtapetsering är i full gång. Gipsskivor är uppsatta där garderoberna satt förut. Lite nytt golv ska läggas i ena hörnet sedan är det klart. Förhoppningsvis är renoveringen klar när semestern är slut.

Se till att njut av sommardagarna även om arbetet börjat igen. Snabbare än man önskar komemr hösten så njut så länge sommaren är här.

RSS 2.0