Nya bilder

Full fart

Det har varit full fart den senaste veckan. Först var vi i Umeå och hälsade på farmor Elisabeth. Vi hann även träffa gamelmormor Margaretha, gamelmoster Marina, gamelmoster Eva och gamelmorfar Eskil i Laxbacken på söndagen. Det var farsdags firande. På eftermiddagen åkte vi till Leos Lekland utanför Umeå med Johan, Camilla, Axel och Olle. Det var en eftermiddag i fartens tecken. Ageshade hur roligt som helst. Får bli en tur till Drakborgen här i Sundsvall någon dag.

Resa

Nu har vi bokat utlandssemester. I slutet på februari åker hela familjen till Vietnam i tre veckor. Ska bli hur skönt som helst. Tre veckor med sol, bad och upplevelser.

Besök

Idag kom farfar Bjarne, Grethel och farbror Alexander och hälsade på. De kom direkt från Arlanda efter att ha varit i Thiland och firat Grethels 50-års dag. De verkar ha haft det mycket bra.

Bilder


Agnes älskar att åka rutchkana


Agnes och mamma cyklar.


Agnes i bollhavet.


Agnes älskade sitt nya Barbapapahus och böcker hon fick i tidig 1½ års present av mormor, moster Sara, morbror Tomas och kusin Astrid. Och ja, Agnes fick den i TIDIG 1½ års present.

Tills nästa gång, simma lugnt och njut av den nykommna snön.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0