Sjukdomar

Svininfluensan??

Familjen har legat sjuka under omgångar med feber och förkylda. Tror dock inte att vi haft svininfluensan utan vanlig influensa. Symtomen har inte stämt med svininfluensa symtomen. Nu börjar vi bli friska igen. Jag och Agnes är fortfarande lite snuviga men på bättringsvägen.

Renovering

Nu har vi bestämt oss för att renovera gillestugan. Vi ska börja med att måla taket. Sedan blir det mer renovering av väggarna efter jul. Blir mycket jobb eftersom det ska tas bort panel och jag har tänkt dra rör i väggarna för högtalarkablar och tv-kablar. Kommer väl så småning om att sättas en platt-tv på väggen även om det är flera år bort.
Sedan ska det bli lekrum för Agnes och framtida syskon. Ska väl bli en myshörna med tv, bord för att rita och leka på och lite annat för de små.

Jul

Nu har vi bestämt det mesta inför julhelgen. Vi åker till Umeå innan jul ett par dagar. Sedan blir det julfirande här hemma. Får se om det blir en första jul hemma hos oss eller om det blir hemma hos svärföräldrarna. Vi har i alla fall bestämt att vi ska ha julgran hemma. Så det blir till att köpa julgransfot, julpynt och liknande. Ska bli kul. Får köpa minimalt nu och köpa på rean efter jul. Gäller bara att köpa plastsaker med tanke på katt och dotter.

Nattpass

Sitter och jobbar natt på ledningscentralen. Utbildningen går jättebra och det är riktigt roligt.

Pga nattens sena timme så kommer jag inte på något mer och skriva och kan inte lägga upp några bilder eftersom jag är på jobbet. Tills nästa gång.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0