Snart på väg

Snart bär det av

Nu är det mindre än fyra veckr kvar innan vi åker till Vietnam. Ska bli hur underbart som helst. Tre veckor av total avslapping. Lite träning tänkte jag hinna med under resan men mest blir det slappna av.

Lyckades göra bort mig när jag skulle boka tåg från Saigon till Nha Trang. Bokade resa samma kväll som vi landar i Saigon men hade lyckats boka biljetter till januari och inte februari. Så blev till att bita i det sura äpplet och boka nya biljetter. Men nu är biljetter bokade för rätt datum. Även ett hotellrum är bokat för de två första nätterna.

Dagis

Agnes trivs verkligen på dagis. Hon blir jätteglad på morgonen när man kommer dit och ofta har hon knappt tid att klä på sig för att gå hem. Enligt personalen så går det jättebra och on älskar leksakerna och kompisarna.

Farmor barnvakt

Farmor Elisabeth var på besök i helgen för att vara barnvakt åt Agnes. Jag och Marie var bortbjudna på 30-årsfest för en av Maries barndomskamrater. Agnes tyckte det var jättekul att farmor var på besök.

Skype

Vi har börjat Skypa med närmaste släkten. Agnes tycker det är jätteroligt att se farmor, farfar, mormor, morfar och andra på datorn. Hon är lite tystlåten men det kommer säkert ändra sig.

Marie 30-årsdag

30-års festen vi var på fick oss att komma på att Marie snart fyller 30 också. Får planera någon typ av fest för henne.

Till nästa gång. Njut av varandra och ta vara på att vi lever i ett tryggt land som Sverige.

Nytt år

Gott nytt år

Så är det nytt årtionde. Nyårsafton firades på jobbet, på LKC. Som tur var hade vi en lugn stund just vid tolvslaget. Så vi kunde skåla i ciderbubbel. Sedan drog det igång och det blev en hektisk natt.

Marie och Agnes firade med Maries kusiner uppe i Höga Kusten.

Vietnam

Nu börjar resan till Vietnam närma sig. Nu har vi bokat tågbiljetter till Nha Trang. Blir ett nattåg samma kväll som vi kommer till Saigon. Ska bli spännande och skönt att få komma iväg till värmen några veckor.

Begravning

Idag var jag på morfar Eskils begravning. Det är otroligt ledsamt även om hans bortgång var väntad. Samtidigt tror jag det är nyttigt att sörja och gråta. Det blir ett ordentligt avslut på något sätt. Det var en vacker begravning även om det var många tårar som fälldes. Men som prästen sa, har man levt i 79 år har man ändå haft ett långt liv, även om de sista åren inte var så roliga kanske.


Morfar Eskil på väg till sista vilan. Vila i frid Morfar.

RSS 2.0