GOD JUL

God Jul


Jag vill bara önska alla en God Jul så här på julafton. Bilder från julhelgen kommer förhoppningsvis i mellandagarna.

Se hela bilden


Umeå

Julfirandet börjat

Nu har julfirandet börjat på allvar. I lördags firade vi jul med svärföräldrarna och bytte julklappar med dom. Sedan på söndagen åkte vi till Umeå till min mamma. Lite julklappsbyte på söndagskvällen.

Agnes har redan fått många jättebra julklappar. Vi fick bra julklappar av svärföräldrarna. Av min mamma fick vi Singstar ABBA, ska tydligen vara jättebra. Vi gav mamma fogning av kaklet i köket så det har vi gjort ikväll. Gick faktiskt ganska bra och blev riktigt snyggt. Nu fattas bara lite lister.

Vi hann till Laxbacken och träffa Agnes gammelmormor idag också. Det var uppskattat. Agnes charmade henne också så klart.

Norrut

I morgon far vi norrut tillsammans med bror och hans fästmö. Vi åker upp till farsan i Arvidsjaur och ska fira med lite släktingar vi inte träffar så ofta. Ska bli kul. Se om man hinner med någon skidåkning på juldagen. Skulel vara kul att låna farsans slalomskidor och ta sig en tur men kanske får bli senare i vinter.

Annandagsfest

På annandagen reser vi tillbaka till Umeå för då ska jag gå med bror och lite kompisar på Rex och käka och fest. Är årets hemvändarkväll. Sedan bär det av till Sundsvall på lördagen för att träffa frugans syster innan dom reser hem till jobbern i Sthlm. Ska döma lite hockey på söndagsmorgonen och gå på Timåmatchen på kvällen med svärfar.

Agnes rullar vidare

Agnes har lärt sig att man kan rulla dit man vill. Om man vänder sig upprepade gånger kommer man dit man vill. Ibland fastnar hon i bordsben och stolar men har är förvånansvärt snabb. Hon har även börjat göra ett smackande ljud med munnen när hon håller på med tungan på tänderna. Låter otroligt roligt.

Hon äter bra och verkar växa som hon ska. Snart är Strl 68 för litet. Mycket av Strl 74 passar ganska bra även om det är lite långt.

Hon har sovit lite oroligt de sista nätterna och vaknat till några gånger under natten. Ger man henne bara nappen så somnar hon om igen men lite störande för oss är det ju. Fast man ska nog inte klaga så bra som hon har sovit sen hon föddes.

Nu ska jag umgås lite med min kära mamma och äta lite kvällsmat innan sängen hägrar.

Full fart

Tiden räcker inte till

Länge sedan jag skrev något senast. Beror på att jag jobbat extremt mycket och all ledig tid varit uppbokad. Jobb på trappen, ishockeymatcher, julfestplanering m.m. Hoppas få tid att skriva lite mer framöver och kanske få ut lite nya bilder.

Glöggfest

I går lördag hade vi glöggfest, eller vad man ska kalla det, för grannarna på gatan. Vi hade bjudit in alla på gatan på öppehus. Det var jättelyckat och alla utom tre hus kom. En del stannade längre än andra men alla tyckte det var jättekul och ett bra initiativ. Det var kul att få träffa alla grannar lite mer och få prata lite med dom. Grannarna tyckte det var kul att få träffa oss men även få träffa varandra. Fram till för 5-6 år sedan hade dom alltid haft fest på vändplanen varje sommar. Efter vår glöggfest var det flera som tyckte man skulle ta upp den traditionen igen.

Innebandybrorsan

Brorsan spelar innebandy i Skövde. Nu har han fått erbjudande att provträna med Jönköping som spelar i högsta serien, Svenska Super Ligan. Kul, även om innebandy är lite av en fjollsport =) Lycka till bror.

Nu ska jag äta lite kvällsmat innan jag ska jobba. Gör ännu ett nattpass. Sov gott.

RSS 2.0