Sunny Beach Resort

Nya hotellet Sunny Beach Resort

 

Sa har vi checkat in pa vart nya hotell. Vi trivs superbra. Jattefint poolomrade, stor strand och nara till restauranger och shopping. Finns igentligen bara tre negativa saker om hotellet. Det finns for lite solstolar pa stranden, solstolarna ligger under barrtrad sa man far barr pa sig nar man ligger och solar och de tar betalt for Internetdatorerna. Visserligen $1 i timmen (ca 7kr/h) men i alla fall.

Agnes

 

Agnes badar pa, bade i poolen och i havet. Vi bygger en hel del sandslott ocksa. Det nya pa stranden ar att grava ner hennes ben och att rita i sanden. Hon kan dock ha ganska kort intressespann sa det galler att hela tiden hitta pa nya saker. I poolen ar hon otroligt modig. Det ar inget snack om att bada sjalv i den stora poolen. Hon simmar pa och hoppar fran kanten sa huvudet far under vatten men det gar hur bra som helst.

 

Utflykt

 

I morgon bar det av pa den forsta av tva halvdagsutflykter. Vi ska till ett berg utanfor Phan Thiet och en stor Budda-staty dar. Sedan ar det besok pa en drakfruktsodling och sist men inte minst ett besok pa marknaden i Phan Thiet.

Pa torsdag ska vi pa den andra halvdagsutflykten. Den ar i naromradet runt Mui Ne. Tva olika sanddyner, en rod och en vit, fiskebyn och en flodravin. Ska tydligen vara ganska bra har vi hort av andra svenskar har pa hotellet.

Saigon

 

Nu har vi bokat hotell i Saigon. Det blir tre hela dagar i Saigon. Ska forsoka hinna med nagot krigsmuseum, vattenparken och shopping innan hemresan. Mamma, du fyller ju snart ar. Nagot du onskar dig fran asien i fodelsedagspresent?

 

Nu blir detsnart sangen eftersom vi blir hamtade redan 08.00 i morgon bitti och da ska vi ha hunnit ata frukost och gora oss i ordning. Klockan ar 20.30 lokal tid och man ska hinna softa lite pa balkongen innan laggdax. Kram pa er alla. Agnes skickar slangpussar.


Kommentarer
Postat av: Lisbeth

Nu börjar vi längta efter Er. Ni efter oss också förstår jag. Pussel mår jättebra, blir bortskämd. Det bara snöar hela tiden, skottade igår. Blir avundsjuk på allt badande, kul att Agnes blivit så duktig. Ha det så bra. Kram Lisbeth

2010-03-01 @ 19:37:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0