Vietnam

Nha Trang

Sa ar vi pa vart forsta resmal, Nha Trang. Blir konstigt att skriva utan prickar men hoppas det gar att lasa trots det.

Resan gick hur smidigt som helst. Flyget var forsenat med ca 60 min fran Arlanda men vi landade bara 5 min forsenade. Som bokat fick vi tagbiljetterna utanfor flygplatsen. Blev taxi till centralstationen och nagon timmes vantan dar. Sedan satt vi pa ett tag fram till sena kvallen men tro var forvaning nar taget var 2 timmar fore tidtabell i Nha Trang. En mycket trevlig overaskning.

Hotellet vi bor pa, Asian Paradise (finns pa Internet), ar kanonbra. For ca 400kr/natt har vi stor dubbelsang, havsutsikt fran balkongen och badkar, vilket Agnes alskar.

Forsta dagen i Nha Trang har praglats av moln och vind sa det har blivit en dag att utforska staden. Det gjorde inget eftersom vi fatt tid pa oss att anpassa oss till varmen. Idag har vi varit pa marknaden och shoppat lite. Dock ar mycket stangt da det ar sista dagen i det kinesiska nyaret. Det har varit mycket vietnameser ute och har pa semester pga nyarsfirandet.

Vi blir kvar pa det har hotellet i ytterliggare tre natter utover de tva vi redan bokat. De hade ingen barnpool men Agnes har kunnat bada i den stora poolen.

Agnes

Det funkar kanon bra for Agnes. Hon var supersnall bade pa taget och pa flyget. Vi har lyckats stalla om dygnet hur bra som helst. Vi ar vakna till 21-22 pa kvallarna och  sover till 8-9 pa morgonen.

Hon ar givetvis lite tagen av varmen men far hon bara vila lite i vagnen nar vi ar ute och gar sa funkar det hur bra som helst.

Hon ar lite blyg for alla vietnameser som ska komma fram och prata med henne, klappa pa henne och garna plocka upp henne i famnen (det far mamma och pappa satta stopp for). Agnes ar blyg for barnen ocksa men ibland gar det bra, om hon for vara den som kommer fram eller det bara ar ett barn i lagom alder.

Hoppas kunna skriva mer under resan. Blir i alla fall en gang till innan vi lamnar Nha Trang eftersom det fanns gratis Internetdator pa hotellet.

Hoppas ni har det bra i Sverige, har sett att det inte gar sa bra i OS. Vi tanker pa er, ibland i alla fall. Agnes skickar kramar till er alla =)


Kommentarer
Postat av: Anonym

Så roligt att höra lite om er resa så här långt.

Två OS-guld så långt är väl inte så dåligt kan man tycka, och förhoppningsvis nåt eller några fler ikväll.

Skicka en stor kram till Agnes från farmor, och kramar till dig och Marie också.

2010-02-18 @ 16:37:08
Postat av: Bror

Anja tog brons ikväll ! Vonn åkte ur ! hoppas ni har det bra ! hälsa !

2010-02-18 @ 22:56:34
Postat av: Eva

På svenska tangentbord går det att få ä och ö, med hjälp med en tangent med två ¨, den ligger på svenska tangentbord (i alla fall på mitt) bredvid enter-knappen med även ^ och ~ som kompisar :) tipsar lite



Anjar kraschar och tar brons! Vilken tjej!

Tyvärr kraschar Patrik Järbyn ikväll, fredagkväll svensk tid, just nu vet jag inte hur läget är med honom, men han satt upp och tittade :)

2010-02-19 @ 21:56:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0