Mui Ne

Nha Trang


Vi ar kvar i Nha Trang nagra dagar till. I gar, lordag var vi pa en heldagsutflykt. Forst besokte vi Monkey Island. Agnes tyckte det var hur roligt som helst med aporna. Vi var cirka en timme pa Monkey Island. Sedan akte vi vidare till en underbar strand ca 50 km norr om Nha Trang, Doc Let beach. En mycket fin och badvanlig strand. Inte sa bred men underbart vit sand och langgrunt. Mycket fina snackor for Agnes att plocka med. Under strandbesoket ingick det lunch som serverades pa hotellrestaurangen vid stranden. Efter stranden bar det av till ett berg mellan Doc Let och Nha Trang. Dar klattrade jag och guiden upp till tva vattenfall. Haftig natur men sa haftiga var inte vattenfallen men kul att ha sett.


Agnes alskar att vara pa stranden och leka med sanden. Det ar lite for mycket vagor for att hon ska kunna bada. Vi badar i badkaret pa rummet eller i hotellpoolen istallet. Tyvarr ingen barnpool pa det har hotellet men det ar det enda som inte ar superbra med Asia Paradise Hotel. Vi hade bokat 2 natter och nu kommer det bli 7 natter totalt.


I idag har vi varit pa stranden i stralande solsken. Efter Agnes tupplur som hon tar just nu ska vi pa marknaden och se om vi hittar nagra fynd.


I morgon mandag ska jag ut och snorkla. Agnes och Marie stannar kvar i Nha Trang eftersom en battur inte ar nagot for Agnes.


Maten


Maten ar otroligt god och sanslost billig. Igar at vi en fyraratters middag med ett glas vin till for 250'000 Dong, det motsvarar ca 100 kr.  En vanlig luch brukar kosta oss 50-70 kr.


Agnes tycker maten ar jattegod aven om hon inte har ro att sitta still och ata lika lange som mamma och pappa vill.


Mui Ne


Nasta stopp pa resan blir lilla mysiga Mui Ne nagra timmars bussresa soderut. Vi har bokat en Bungalow vid stranden pa ett jattefint hotell via Internet (Agoda.se).


Planen ar att vara i Mui Ne en dryg vecka for att sedan aka till Saigon de sista 3-4 dagarna.


OS


Ser att det gar bra for langdakarna i OS men inte for sa manga andra, undantaget Anjas brons och Ferrys otroliga guld. Hoppas andra kan inspereras av langdakarna.

Nu ska jag vila mig lite innan vi ska pa marknaden och pruta =)


Kommentarer
Postat av: Elisabeth

Klart att man är lite avundsjuk. Här är det -19,3 och i blåsten -30 enligt universitetets vädersida. Men det är ju svensk vinter. Ha riktigt sköna dagar och krama Agnes från mig.

2010-02-21 @ 11:00:37
Postat av: Verran

vi gillade mui ne mycket mer än nha trang så jag tror ni får en bra vecka där... det som drar upp det mycket tycker jag är att man kan bo i bungalow, det är mysigt. fast ställ in er på att det är LUGNT där, skönt.

ha det jättebra och hälsa familjen!

2010-02-21 @ 20:13:49
URL: http://veronicabergsten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0