Vår

Snösmältning

Vilken fart snösmältningen har haft. I vintras trodde jag att vi skulle ha snö fram till slutet av maj. Till vår glädje är nästan all snö borta redan nu. Innan månaden är slut tror jag att det bara är de större högarna kvar. Härligt att kunna sitta ute på uteplatsen i solen. Agnes har mer än gärna hjläpt till att skotta bort snön.



Agnes

Agnes klarade vattkopporna väldigt bra. Hon fick inte speciellt många och de kliade inte alls vad vi kunde märka. De första dagarna var hon väldigt hängig och otroligt lättstött. Minsta motgång så började hon storgråta. Men efter några dagar gick det över. Hon var tillbaka på dagis redan efter en vecka.

De senaste dagarna har Agnes varit otroligt mammig. Är Marie hemma är det bara hon som duger. Är faktiskt ganska jobbigt. Dels för mitt självförtroende och dels för Marie som måste ta alla läggningar och alla mornar. Dessutom har både läggningarna och mornarna varit ganska tuffa.

En dag när vi var och handlade hade de en hoppborg som Agnes tyckte det var otroligt roligt att hoppa i.



Träning

Löpträningen flyter på inför Göteborgsvarvet. Nu har jag börjat trappa upp träningen och var ute på en 11 km runda idag. Sprang i tävlingstempo, 5 min/km. Nästa vecka tänkte jag springa en tvåmilsrunda. Tempot blir någ lite lägre men viktigt att kroppen får känna på de två milen. Nu känns målet med 1,40 på halvmaran faktiskt någorlunda realistiskt. Får jag träna bra fram till loppet är det fullt möjligt.

Renovering

Vi är mitt uppe i renoveringen av gillestugan. Taket är målat och träpanelen är målad så nu ska tapeterna upp. Svärfar kommer i mogon och hjälper till. Jag och Marie hittade faktiskt riktiga häftiga tapeter.



Nä, nu är det dax att sova så jag orkar tapetsera i morgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0