Påsk och vattkoppor

Vattkoppor

Så har Agnesfått vattkoppor. Det tog ganska precis två veckor efter att Agnes och Marie var och hälsade på en vattkoppssjuk Viktor i samband med att Kristina fyllde år. De var där på lördagen och två veckor och en dag senare bröt Agnes vattkopporna ut. Agnes är trött, lättstött och allmänt krasslig men leker på ändå.

Nu blir det att vara hemma från dagis i minst en vecka. Som tur är jobbar jag ju skift så denna vecka ser vi ut att kunna lösa med bara en VAB-dag, med lite hjälp från morfar.

Skidköp

Idag var vi och köpte slalomskidor till Marie och mig. Det är ju ordentlig rea på skidor nu eftersom säsongen håller på att ta slut. Vi fick var sitt par skidor och var sitt par pjäxor för 9500 kr. Skidorna kostade 3200 resp 3300 kr och pjäxorna 1800 kr/st. Sedan fick vi lite mängdrabatt. Hade vi betalat ordinarie pris skulle vi betalat drygt 15500 kr för hela paketet så det lönar sig att handla på rean. Vi skulle köpa stavar också men de hade inga bra på rean. Ska kolla det på lite andra affärer till veckan.

Påsk

Marie och Agnes åkte till gamelfarmor Aina på långfredagen. Själv jobbade jag både fredag och lördag natt. På söndagen åkte jag till en släktig som har "jaktstuga" i Höga Kusten. Brorsan med fästmö och morbror med sambo var också där. Det var meningen att Marie och Agnes skulel följa med men eftersom Agnes blev sjuk stannade de hos gamelfarmor Aina. Jag åkte och hämtade dem idag, måndag.

Det var väl allt för denna gång. Nu ska jag busa lite med Agnes innan hon ska sova. Har ju knappt träffat henne på hela helgen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0