Marie jobbar

Hemma själv

I måndags började Marie jobba så i veckan har jag varit hemma själv med Agnes. Det går bra även om man måste kliva upp lite väl tidigt på mornarna. Agnes vaknar redan klockan sex på morgonen och vill kliva upp. Inte så mycket att göra, man får stå sitt kast att blivit pappa och kliva upp. Sm tur är är hon oftast snäll på morgonen och är nöjd att bara få ligga i soffan och pjollra och leka med någon leksak.

Full fart

Agnes har kommit på att man kan dra sig fram med händerna. Så nu rullar och drar hon sig fram med en väldans fart. Helst mot saker där hon inte får vara som kattmaten, cd-hyllan och alla typer av sladdar är roliga.

Farmor

Till helgen kommer farmor så kanske får ägna torsdagen och fredagen åt att städa lite. Idag var vi på babysång på förmiddagen. Agnes verkar tycka det är jätteroligt att titta på andra barn och även vuxna. Vet inte om hon gillar sången men hon ogilalr den i alla fall inte.

Bild

Jag lovade en bild så här kommer en från idag. Agnes har en förmåga att sparka eller dra av sig sockarna hela tiden så det är oftast så att hon är utan sockar. Bilden är tagen med min mobiltelefon.



Tills nästa gång.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0