Agnes kryper

Agnes kryper nästan

Nu har Agnes börjat dra sig fram med armarna. Hon tar spjärn mot golver och liksom drar sig fram. Vi får se när hon kommer på att hon kan ta hjälp av benen. Hon är mycket målmedveten i sitt "krypande" och rullande. Oftast har hon ett mycket bestämt mål dit hon vill. Tyvärr är det ibland katternas mat, CD-hyllan eller TV-bänken där hon inte får vara. Men tar tid att lära henne det.



Agnes kryper mot bollen och Puzzel tittar på.

Agnes vaknar tidigt

Är lite jobbigt att vara pappaledig när Agnes har fått för sig att vakna vid 05-05,30 på mornarna. Hon har gjort det i två, tre dagar nu. Hoppas det bara är en tillfällig fast som SNART går över. Annars har det varit ganska lugnt att vara pappaledig. Marie har varit hemma de tre första dagarna. Det var bara torsdag och fredag som hon jobbade. Men man hinner inte så mycket på en dag, framför allt inte om hon är på lite dåligt humör för då måste hon underhållas väldit mycket. hon går heller inte att lämna på golvet själv mer än någon minut för hon hinner ta sig långt på kort tid och riva i saker hon inte ska riva i.

Marie har förhoppningsvis fått ett heltidsjobb. Troligtvis börjar hon på en helt nystartad förskola på Alnö om en dryg vecka. Provanställning de första tre månaderna men sedan övergår det till fast tjänst om hon sköter sig och det brukar hon göra. Vore bra för ekonomin om hon fick fast jobb.

Agnes vill stå

Agnes är inte mycket för att sitta. Hon kan sitta kortare stunder men hon vill helst stå upp .Kan bli lite jobbigt i längden eftersom vi måste hålla i henne och hon blir arg om hon inte får stå. Men hon blir förhoppningsvis stark i benen av det.



Agnes står själv med stöd av soffan.

Tills nästa gång. Nu ska jag heja på Sveriges handbollsherrar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0