Full fart

Agnes går självmant

Nu har Agnes börjat gå mellan saker utan att vi behöver locka henne. Hon kan stå vid en stol och gå ett par meter till något annat. Så nu är det verkligen inte långt borta att hon går ordentligt. Det är hela tiden full fart på Agnes. Hon vill inte sitta still många sekunder utan det ska gå eller krypas fram och tillbaka. Hon verkar ibland lite rastlös. Det gäller verkligen att aktivera henna. En leksak är inte rolig speciellt länge. Därför försöker jag åka på öppna förskolan minst två gånger i veckan. Där får hon leka av sig och se annat än bara "tråkiga" hemma. Annars har Agnes hittat ett nytt nöje här hemma. Att plocka ur blöjorna ur blöjpaketet.


Tänk vad roligt det kan vara plocka ur saker ur sitt paket.

Påsk

Påsken gick åt till att dels hälsa på Maries mormor och farmor uppe i Höga Kusten. Blev två lugna dagar med massor av mat och godis. På påskaftonsmorgonen fick vi ägg som Marie målade fint.


Fina påskägg till frukost.


Agnes åker dockvagn hos gammelmormor Valdy.

Vår

Snön smälter i en rasande fart även om det kom några flingor idag på morgonen. Vi har skottat fram uteplatsen och ska väl ta fram utemöblerna snart. Fast jag vet inte om det är lönt eftersom vi ska gräva upp runt huset och då ryker ju uteplatsen på framsidan. Två stolar får vi väl ta fram så vi kan sitta och sola. Agnes fick vara ute och träna på att på med skor på uteplatsen i solen här om dagen.


Agnes ute och går på uteplatsen med sina fina läragåskor hon fått av mormor.


När det är soligt måste man ha solglasögon. Även om det är svårt att vänja sig vid att ha dem.

Målning

Nu är vi snart klara med målningen av hallen nere. Vi har bara en vända med den gråa färgen kvar. Så här ser det ut nu.


Nu ska Agnes få lite frukt som morgonmellis och sedan ska vi packa klart. Vi ska fara till fjällen i helgen. Min svåger Tomas föräldrar har stuga utanför Funäsdalen så vi ska dit och hälsa på Tomas, Sara och lilla Astrid. Förhoppningsvis får ni bilder efter helgen. Trevlig helg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0