Agnes går

Nästan i alla fall

Agneshar börjat ta stadiga steg utan att hålla i sig i något. De är inte så många åt gången och inte alltid hon vill eller de är stadiga men ändå. Hon går mellan personer, mest mamma och pappa. De första stegen som vi tyckte var stadiga var dock mellan farmor och pappa. Vi försöker träna varje dag så snart går hon nog självmant.

Hon sätter sig försiktigt ner och ibland böjer hon på benen så hon sitter på huk och ställer sig sedan upp. Så snart kan hon säkert resa sig själv, utan stöd.

Besök

I helgen hade vi besök. Christoffer och Frida var här och min mamma. De kom redan på torsdagskvällen. På fredagen var vi först och shoppade på Birsta. Jag fick ett par nya jeans och ett par löparsolglasögon. På eftermiddagen åkte Christoffer och Frida och åt middag med en kompis till brorsan som bor här i Sundsvall. Vi andra grillade. Årets första grillning. Var härligt och gott.


Kyckling och halomi på grillen.

På lördagen tog vi det mest lugnt. Spöade mamma, bror och Marie i Buzz Sport. Lillebror kom sist och Marie två. Det trodde jag inte. På dagen gick vi till Erikshjälpen i Bosvedjan centrum. En skön promenad i det varma vårvädret. Snön smälter som attan nu. Hoppas det fortsätter så här. Börjar bli lite less på snön. Skulle vara skönt att få snöfritt så man kan börja härja i trädgården. En del som ska göras innan vi kan gräva upp och dränera om.


En trött Agnes är ute och går med farmor. Det regnade lite så pappa fick sätta på regnskyddet på vagnen.

Smaka på allt

Man har ju hört att barn stoppar allt i munnen men det här vart vi lite förvånade över.


Agnes slickar på ugnsluckan. Som tur är blir den inte varm på utsidan.

Nu ska jag gå och mysa lite med Agnes innan hon somnar. Tills nästa gång, Tjo hopp hallon .......

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0