Agnes rum

Agnes egna rum

Nu har Agnes äntligen fått ett eget rum. I måndags och tisdags tapetserade vi hennes rum. I torsdags satte jag fast listerna så nu är det klart. Bara inredningen kvar. I fredags var jag med farmor Elisabeth på IKEA. Då fick Agnes en hylla för alla leksaker. I går, lördag, var vi på stan och då köpte Marie tyg till gardiner.

Nu ska vi försöka flytta in hennes möbler och fixa iordning rummet. Får ta den tid det tar, hon ska väl inte sova där än på ett tag.



En av två fondväggar. Till höger hyllan till leksaker. På dörren hänger tyget till gardinerna.



Den andra fondväggen. Det är språnget vid fönstret för er som varit här.

Vänder sig

Nu vänder sig snart Agnes från rygg till mage också. Hon snurrar runt med kroppen men får inte riktigt med sig huvudet eftersom ena armen ligger rakt ut åt sidan och blir ivägen. Snart kommer hon väl på det så hon lyckas vända sig. Jisses vad tiden går fort och det händer saker. Hon är fyra månader på tisdag och hon växer så det knakar. Här om dagen hade vi en bekant med en två veckors bebis på besök. Hon var liten jämfört med Agnes och då vägde bebisen ändå 4 kg.

Farmor på besök

I fredags kom farmor Elisabeth på besök. Hon åker hem idag, söndag. Kul att hon kom och hälsade på. Hon har ju inte träffat Agnes på nästan två månader, inte sedan dopet. Agnes charmade givetvis farmor så det stod härliga till.

Syskonen lyckas

Det går bra för mina syskon just nu. Lillasyster tog körkortet i torsdags. GRATTIS syrran. Lillebror hade seriepremiär med sitt nya innebandylag i Skövde. Han har spelat ruggit bra under träningsmatcherna och i seriepremiären blev han punktmarkerad (han är back), men gjorde ändå tre assist och dom vann matchen med 6-3.

Seriepremiär

Nu ska jag snart iväg och döma min första seriematch för i år. Kul att seriematcherna äntligen kommer igång. Är stor skillnad på viljan och tempot i seriematcherna och träningsmatcherna.

Njut av söndagen, i morgon börjar jobbet igen för de flesta av oss.

Kommentarer
Postat av: Farmor

Tack för i helgen. Längtar redan efter Agnes, hoppas att det inte blir lika länge till nästa gång.

Farmor och mamma Elisabeth

2008-09-29 @ 08:29:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0