Puzzel & Tiger

Kattungar

Nu har det gått en dryg vecka sedan vi kom hem från Stockholm. Veckan har varit hektisk med mycket att göra på jobbet, höstens antågande i trädgården och hämtningen av två söta små kattungar. Vi köpte dom av en familj som hade hästgård utanför Liden. Efter mycket funderande fick dom namnen Puzzel och Tiger. Puzzel är en melmysig katt som verkligen vill vara med. Han lägger sig bredvid Agnes om inte någon oss oss vuxna vill klappa honom. Han bryr sig knappt att Agnes drar honom i pälsen ibland. Tiger däremot är lite mer rädd av sig men han börjar vänja sig. Än så länge får man bara klappa honom när han halvsover men med lite tid så ska nog han bli mer mysig också tror jag.


Puzzel till vänster och Tiger till höger.


Agnes och Puzzel i lördags på köksgolvet.

Agnes vänder sig

Under veckan har Agnes börjat vända sig från rygg till mage. Hon har varit nära i några veckor men nu lyckas hon. Ena armen hamnar dock rakt bakåt och hon har svårt att få fram den så hon kan vända tillbaka men det kommer väl med tiden.

I övrigt händer inte så mycket. Hon växer och joddlar på. Hon har däremot fått en dålig vana att ta ut nappen ur munnen. Hon är mycket med händerna i ansiktet och hon har upptäckt att man kan ta tag i nappen och dra ut den. Ibland lyckas hon sätta tillbaka den i munnen men oftast inte. Det är mest irriternade när hon ska sova. Då är hon hela tiden med händerna i ansiktet och drar bort snuttiskaninen och nappen, blir ledsen, vi kommer och rättar till det ås börjar det om. Man får oftast sitta och hålla hennes händer tills hon somnar för att hon ska kunna somna.

Hon sover fortfarande bra på nätterna. Somnar mellan 19.30-20.30 och sover sedan till runt 06-07 på morgonen. Äter lite och sover en timme till. Någon gång har hon sovit fram till nio på morgonen med en frukost vid 06.

Giftermål

Fick veta att några goda vänner ska gifta sig till helgen. Det blir dock en lite cermoni med bara närmsta familj. Hoppas det blir riktig bröllopsfest så småningom. Dom var nämligen tvungen att gifta sig för att få adoptera.

Nybakta bullar

Nu är det lunch och sedan kanske man får smaka på nybakta bullar som min älskade hustru bakat innan det är dax att cykla på jobbet.

Tills nästa gång.

Kommentarer
Postat av: Therese m familj

Oj, vad Agnes växer. Kul med katter, Nora är storförtjust i katter, vi måste snart komma och hälsa på er och se hur ni (och katterna) har det.

2008-10-21 @ 19:43:49
Postat av: syster

åh, va sött :)längtar efter er.

2008-10-22 @ 15:23:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0