Utlovade bilder

Bilder

Här kommer lite utlovade bilder från helgen i Umeå och de senste dagarna.



Agnes hos sin yngsta gammelmoster.



Agnes med sin äldsta gammelmoster.

SNÖAR

Idag har det snöat i Sundsvall igen. Kom ytterst lite men det ligger lite vitt på marken. Hoppas det får ligga kvar och att det kommer lite mer. Det blir så mycket ljusar med snö på marken.

BIO

Ikväll ska jag och min kära hustru gå på bio för första gången sedan Agnes föddes. Mormor Lisbeth ska få vara barnvakt. Det bli nya Bondfilmen.  Har hört en del positiva saker om den och en del negativa saker. Många som har sagt att det är en bra actionfilm men ingen riktig Bondfilm. Blir spännande.

Agnes

Agnes mår alldeles utmärkt. Det verkar som om tanden stör henne mindre och mindre. Hon är inte alls och petar på den lika mycket som tidigare även om hon stoppar allt i munnen för att smaka på det. Hon äter samkportioner med glupsk aptit och sover bra på nätterna. I övrigt händer inte så mycket hemma utan vi väntar mest på julen. Vi håller på att sakta men säkert fixa med trappen men det kommer ta sin lilla tid.

Katterna

Vi har två busiga kattungar här hemma.


Idag passade dom på när diskmaskinen lämnades öppen efter tömning.

Men dom kan vara riktigt mysiga också.



Nu har jag fått ett fotoredigeringsprogram värt namnet så nu blir det förhoppningsvis mer foton och kanske lite roliga redigeringar. Tills nästa gång.

Kommentarer
Postat av: Ida

Hej! Kattungarna verkar trivas...haha båda två i diskmaskinen :) Och Agnes ser betydligt muntrare ut än när hon var på Ystadsvägen!

2008-11-13 @ 17:00:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0