Tidsbrist

Jobbar mycket

Nu har jag inte bloggat på en vecka. Beror mest på att jag jobbat så mycket. Blev bara ledigt i fredags och då var jag på fest. Idag är första dagen ledig sedan förra onsdagen. Känns som tiden aldrig räcker till. Klart, man kanske sover lite för länge på mornarna ibland men man måste vila upp sig också. Håller på att bli lite förkyld så behövde verkligen få sova ut i morse.

Stockholm

Agnes och Marie var till Sthlm i helgen. De åkte tåg och det gick jättebra enligt Marie. Marie träffade lite tjejkompisar så Agnes blev verkligen ompysslad. Alltid någon som ville bära och gosa med henne. Roligt att det går så bra att resa med Agnes. Även om man blivit förälder så vill man ju inte bli för inlåst här hemma. Vill ju kunna komma ut och träffa folk, både här i stan och kompisar i andra delar av landet.

Fest

I fredags var det 112-fest på brandstationen. Det var 225 personer från polis, brandkåren, SOS-alarm, ambulans och akuten som var där. De hade dukat upp långbord, scen och en liten bar i vagnshallen, där brandbilarna igentligen står. Var hur roligt som helst. Var på förfest hos en jobbarkompis. Han hade köpte nya Guitar Hero, World tour. Gittar, trummor och sång. Sjukt roligt även om man är urusel på att spela instrument och sjunga. Grymt rolig kväll rakt igenom. Nu är det bara att ladda för julfesten på jobbet i mitten på december.

Julpynt

Idag kom julpyntet fram. Vi satte upp våran nyinköpta ljusslinga i granen framför huset. Marie fixade till julgardinerna och gick igenom julpyntslådan. Till helgen är det ju första advent.



Luftvärmepump

Igår var de här och installerade vår nya luftvärmepump. Så nu har vi värme både uppe och nere från en luftvärmepump. Hoppas det blir som för alla andra att vi sparar lite pengar på detta. De ska ju dra mindre el än vårt gamla vattenburna system.

nu är det dax att se fotboll. Inter och Zlatan spelar Champions league på Viasat sport. Sov gott.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0