Fars Dag

Första Fars Dag

Idag firades jag på min första fars dag. Det kändes riktigt bra. Jag fick en T-shirt med texten "Världens bästa pappa" av Agnes (läs Marie). Jag kom ihåg att ringa och grattulera min pappa också.

Tänder

Agnes håller på att få tänder. Höger framtand i nederkäken har brutit igenom och syns lite. Den vänstra är på väg. Den högra bröt nog igenom i dagarna för sedan i torsdags/fredags har hon varit lite grinig. De senaste två veckorna har hon varit mycket mad handen och tungan och hållt på vid tänderna. Förmodligen har hon känt att det var på gång.


Läkarbesök

I torsdags var vi till BVC för 5 månaders kontrollen. Det gick jättebra och allt såg utmärkt ut. Det var lite jobbigt att hon fick två sprutor. Läkaren och distrikssöterskan satte var sin nål i var sitt lår samtidigt. Det var jobbigt att höra Agnes gallskrik men det gick ganska snabbt över. Det var dessutom bättre att få båda sprutorna samtidigt istället för som förra gången då hon först fick den ena,blev tröstad och när man tröstat henne skulle hon få den andra sprutan. Nu behövde hon bara få ont en gång även om det var i båda benen samtidigt.

Umeå

I helgen har vi varit på besök hos farmor Elisabeth i Umeå. Kul att hon får träffa Agnes lite också. I fredags var vi och visade upp Agnes på farmors jobb. Farmor ville visa upp sin lilla prinsessa för sina arbetskamrater.

Jul

Håller på att planera inför julen. Vi åker ju upp till farfar uppe i de lappländska skogarna över julafton. Ska självklart hinna med annan släkt under tiden innan och efter själva julafton. Det är många som ska hinnas med så det blir lite pusslande. Samtidigt är julen en tid för vila och eftertanke så man ska inte stressa för mycket.

Julklapparna är ett projekt i sig. Nu har vi i alla fall bestämt oss för att vi vuxna inte ska byta julklappar med andra än våra föräldrar. Att de flesta kommer vilja ge Agnes julklappar vet vi och det är okej. Vi kommer je bort en liten julklapp från Agnes till flera men vi vuxna vill inte ha några julklappar. Nog för att det är roligt att få julklappar men vi har varken tid eller råd att köpa julklappar till alla släktingar.

Inga bilder

Det blev inga bilder denna gång eftersom jag skriver på morsans dator (Farmor Elisabeth). Får lägga upp lite bilder från helgen i Umeå någon dag till veckan, när vi kommit hem.

Tills nästa gång, sköt om er i höstmörkret och kom ihåg att använda reflexer när ni går och cykelhjälm och cykellysen när ni cyklar.


Kommentarer
Postat av: Ann-So

och Grattis på din namnsdag idag den 13/11.

2008-11-13 @ 14:25:38
URL: http://lyckligaslut.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0