Fortfarande kvar

Kvar minst till på fredag

I morse kollade de lillans värden igen. Det hade gått ner men fortfarande lite för högt. Så det blir att ligga kvar i "solsängen" för lillan. I morgon bitti gör de ett nytt test och skulle värdet då vara bra får hon ligga kvar till 02.00 på natten. Då släcker de lampan och gör en ny mätning på morgonen för att se att värdet inte har stigit. Ser allt bra ut då får vi åka hem. Så förhoppningsvis är vi hemma till freadg lunch.

Mår bra

Lillan mår alldeles utmärkt. Hon äter massor och kissar och bajsar som hon ska. Hon är lite slö men det blir man tydligen dels av gulsoten men även av att ligga i solsängen. Så det är en välmående dotter vi fått. Hoppas bara hon får komma hem i tid för att träffa farmor, gammelmormor, farfar, faster och farbror i helgen.

Långtråkigt

Det börjar bli rätt trist att vara på sjukhuset hela dagarna. Jag får åka hem lite på eftermiddagen och på natten för att sova hemma. Min stackars fru får stå ut med att uggla på rummet hela dagarna förutom någon timme då jag är där då hon kan komma ut en sväng.

Annars spenderar vi dagarna med att sova, se på såpor, läsa tidningar och prata.

Solsängen

image18

Förhoppningsvis är hon snart färdigsolad så vi får åka hem.

Kommentarer
Postat av: Rävsön

Hoppas vädret blivit bättre så att ni får åka hem. Varma hälsningar från jobbet Rävsön

2008-06-05 @ 19:59:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0