Första utflykten

IKEA

Igår var hela familjen ute på vår första lilla utflykt. Vi var till IKEA och till Bauhaus för att göra några ärenden. Det gick jättebra, Agnes var hur snäll som helst.

KLÄDER

Snacka om att vi får mycket kläder. Dels har vi fått massor av begagnade kläder av släktingar och sedan kommer ju alla med presenter när dom kommer på besök. Näst intill alla har med sig kläder i storlek 50-56. Vi vet snart inte när vi ska hinna ha alla kläder. Hon är ju ingen kräkbebis så hon har ju samma kläder hela dagen.

FÖRSTA BADET

Igår badade vi för första gången. Vi hade läst att många barn inte gillar att bada de första gångerna men Agnes tyckte det var jätteskönt. Det var däremot mindre skönt att komma upp ur badet och vara alldeles blöt. Då blev man ju kall. Men efter en stund i en skön handuk så var allt bra igen.

FÖRSÄKRINGAR

Idag hade vi en försäkringssäljare från Trygg-Hansa på besök. Väldigt informativt och bra. Måste säga att även om deras barnförsäkring är lite dyrare än fackens så var den bra mycket bättre. Han informerade om sjuk- och olycksfallsförsäkring för vuxna också. Även den var dyr och bra. Frågan är om den inte var lite för dyr. Gäller att fundera på behoven och jämföra med fackens försäkringar.

FOTBOLL

Ikväll är det äntligen dax. Sverige spelar sin första match i fotbolls-em. Jag ska faktiskt se matchen på O´learys med ett gäng arbetskompisar. Ska bli riktigt roligt.

BILDER

Eftersom jag veta att det är många som vill se bilder på vårt lilla troll så ska jag försöka lägga upp bilder så ofta som möjligt.



Familjen samlad i soffan



Agnes hos farmor



Agnes hos farfar



Pappa gick loss med kameran



Nu räcker det pappa!

Kommentarer
Postat av: Therese m fam

Hej, Ida berättade om din blogg, roligt att få se bilder på Agnes. Det var rätt beslut att inte hälsa på er idag, Tove har hög feber och har sovit sedan hon kom hem från dagis.

2008-06-12 @ 21:44:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0