Husägare

Så har man då blivit husägare. Efter lite förhandling om priset har man då köpt ett hus. Vilken märklig men samtidigt härlig känsla. Nu har vi ett stort och trevligt hus att låta våra barn växa upp i.
image2

Förutom många rum och TVÅ badrum är det en stor härlig tomt på baksidan. Så i sommar blir det förhoppningsvis många långa dagar på gräsmattan i solen och många härliga grillkvällar med en god kall öl i näven.

Fast jag har insett att man inte blir rik som husägare. Förutom att behöva betala räntor till banken på drygt 6500 kr i månaden tillkommer el, vatten, försäkringar, sophämtning m.m m.m. Sedan ska huset fixas. Vi kommer behöva renovera en del. Dräneringen ska fixas, badrummet nere behöver göras om inom några år, taket på garaget behöver kanske läggas om snart osv. osv. Utgifter utgifter utgifter. Fast skönt att för en gångs skull betala till sig själv istället för att betala till en hyresvärd.

Sedan ska man inreda 185 kvm med möbler. Kommer nog ta ett tag eftersom vi nu bor i en två på 59 kvm.

Så, den 15 maj får vi tillträde till vårt nya stora hus. Ser fram emot att få flytta in på riktigt eftersom vi bara har sett vår nuvarande lägenhet som ett tillfälligt boende.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0