Barnsaker

Vilken tur att vi har generösa släktingar och vänner. Det är otroligt vad mycket grejor man behöver till ett litet barn. I helgen fyllde vi bagaget med barnsaker som vi lånade av en släkting. Det var kläder, barnstolar, leksaker och lite annat smått och gott.
image4

Trodde faktiskt inte att det var så här mycket saker som behövdes. Inte nog med kläder, det ska vara blöjor, barnvagn, bilbarnstolar, leksaker och mycket mycket mer. Som sagt, tur man har generösa släktingar och vänner. Hade vi inte haft det hade man ju blivit ruinerad. En på föräldrakursen berättade om en vän som hade räknat på exakt vad det kostade. Alla saker, inte kläder, hade kostat omkring 17000:- Då var allt nytt men ändå.

Blocket är också ett underbart hjälpmedel. Där kan man hitta ALLT och till bra priser. Förhoppningsvis kan man sälja lite där sedan och få tillbaka i alla fall en del av pengarna.

Är det någon som har tips om vad man ska eller inte ska ha för att göra livet som småbarnsförälder lite lättare så skriv gärna en kommentar.

Kommentarer
Postat av: Den snälla släktingen

Roligt att sakerna uppskattas.
Vilket fint hus!!! Jag förstår om ni längtar att få flytta in. Hälsa Marie att hon sätter sig bekvämt i en solstol på baksidan och glöm inte att severa henne en kyld dryck om det blir för varmt....
Lycka till med allt!
/Carina

2008-04-26 @ 23:25:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0